Hilsen fra vår nye Landskasserer Camilla

Hei alle fine LC damer!

Sommeren er på hell og jeg er full av spenning og iver til å ta fatt på høsten. På kort tid har vi klart å gjennomføre to styremøter med det nye Landsstyret og jeg må si det går over all forventning. Det er noen flotte damer som har tatt meg veldig godt imot og jeg ser at vi kan få til et veldig godt samarbeid fremover.

Styremøte nummer 2 ble holdt i Bergen hjemme hos meg. Det var ekstra stas å få ta imot alle sammen på egen hjemmebane og det så ut som alle koste seg til tross for at varmen slo oss litt ut. For de som ikke var på Generalforsamlingen kan jeg fortelle at jeg heter Camilla og er 38 år. Jeg er gift med Truls og mor til Marie og Henrik. Jeg både kommer fra Bergen og bor i Bergen og trives godt med det fuktige klimaet vi har her. Jeg er sivilingeniør og jobber som prosjektleder for Forsvarsbygg.

Nå som høsten kommer skal vi igjen i gang med skole, barnehage og fritidsaktiviteter her i huset. Det er alltid kjekt å starte på et nytt år og alle er fulle av forventninger. Marie på 7 år skal starte i andre klasse og Henrik på 5 år skal gå siste året i barnehagen, mens jeg og Truls fortsetter med det vi slapp i juni.

Vi har et evighetsprosjekt her hjemme med oppussing av et gammelt hus, så mellom jobb, barn og Landsstyre-oppgaver håper jeg at vi kommer noen hakk videre her også.

Akkurat nå teller jeg ned dager til avreise for å oppleve Rotterdam og LCI. Deretter står Ledermøtet for tur og jeg gleder meg veldig! Det er så kjekt å få reise og oppleve nye steder og treffe både nye og kjente fjes.

Jeg er takknemlig for tilliten og stolt av å være en del av Landsstyret. Gleder meg til å ta fatt på oppgaven og vil spesielt si takk til Lena (Landskasserer 2017-2019) som har gjort en fantastisk jobb i sine to år som Landskasserer!

Ønsker alle en fin start på høsten og ikke nøl med å ta kontakt med meg om dere lurer på noe.

Hilsen fra
Camilla A. Lien
Landskasserer 2019-2021

Comments