Landsmøtet 2020 utsatt

Kjære Circeliner ❤️

Da jeg fikk telefon fra Lilly om at Landsmøtet i Fredrikstad var avlyst, tenkte jeg at sånn som situasjonen nå er, så er det fullt forståelig.
Begge var vi triste på grunn av dette, men skjønte at det var det riktige å gjøre.
Tusen takk til Moss, Sarpsborg og Fredrikstad som ønsket å lage Landsmøtet for oss.
Jeg var på omvisning der i februar, og jeg kan love dere at det hadde blitt helt fantastisk. Vi får håpe vi får muligheten igjen senere til å komme i samme ærend .

Situasjonen i verden har forandret seg på få uker. Hver dag på nyhetene ser vi hvordan Korona viruset brer seg over alt. Dette er skremmende å følge med på.
På samme tid ser vi nå hva som bor i menneskene rundt oss. Så utrolig mange varme ord, gode handlinger og forståelse for de ulike situasjonene vi alle er i.
Statsminister Erna, Regjeringen, helsepersonell og alle andre prøver å gjøre sitt beste i en usikker tid. Alle gleder vi oss til ting blir normalisert og vi kan fortsette som før med å treffe hverandre, skape gode klubbmøter og holde fantastiske arrangementer.

Vi får ikke gjort noe med avlysningen av Landsmøte i Fredrikstad, men vi ønsker å komme med en plan B. Det er enighet i Landsstyret om at vi utsetter Landsmøtet til Ledermøte helgen. Vi slår da sammen disse to arrangementene. Landsstyret i RT og LC vil da stå ansvarlig for arrangementet.
Siden Ledermøte i år også vil bli holdt på Sola, blir da også Landsmøte på samme sted.

Landsstyret for 2019/2020 vil da bli sittende til 18.09.2020 istedenfor å gå av 01.07.2020

Regnskapet og regnskapsåret vil bli ferdig innenfor normal tid og periode. Landsstyret ønsker å finne en ny helg til landsstyremøte hvor vi kan få jobbet gjennom papirene og jobbe med sakene som vil bli lagt frem på GF.
Vi skulle nå i april hatt landsstyremøte på Tomma, men det har som alt annet også blitt avlyst. Flyet er kansellert og kommunegrensene er stengt i nord.

Siden det er en tidkrevende oppgave å gjøre ferdig GF papirene og planlegge Landsmøte/Ledermøte håper vi at medlemmene har forståelse for hvorfor Landsmøtet og GF blir utsatt til september. Det står ingen plass i matrikkelen hvordan vi skal gå frem når der oppstår situasjoner som nå, så her må vi alle føle oss frem.

Vi kommer ikke til å pushe klubbene til å holde generalforsamlinger og klubbmøter i disse tidene vi er i nå. Mange frister fra oss blir utsatt. Nå blir ny frist å melde inn saker til generalforsamling 27 juli.

Jeg oppfordrer alle klubber til å ha skype møter. Da kan man jo bare prate litt. Kanskje ha 3 min og kulturelt.

Vet at mange syntes det bare er hyggelig å se hverandre. Og for de klubbene som ikke har snap gruppe så anbefaler jeg det.
Vi får bare gjøre det beste ut av det.

Når det gjelder Landsmøte/ Ledermøte så budsjetterte vi med 50 000 kr til deltagene klubber til Landsmøte i Fredrikstad. Det blir da flyttet til Ledermøte og blir så fordelt. Og som dere vet blir jo også leders reise til ledermøte dekt av LCN.

Hvem dere velger innad i klubbene til å reise på Landsmøtet/Ledermøtet er opp til dere, men det naturlige er vel at leder 2019/2020 og leder 2020/2021 reiser hvis klubben kan sende to personer.

Fristen for å melde ut medlemmer blir den samme.

Det er opp til klubbene hvordan dere gjør med intern kontingent nå når dere ikke møtes like ofte, mens LCN sin kontingent går som normalt da denne dekker drift av LCN og ikke møter. Men vi forlenger fristen til 1 oktober.
Vi sparer litt på styremøte reiser, men dette vil i så tilfelle falle medlemmene til gode og evt overskudd tilfaller reisekassen.

Vi må da bare krysse fingrene, holde oss friske, og håpe på at Korona viruset har gitt seg til da.
Til vi sees igjen ta vare på hverandre❤️

Og som Kongen så fint sa det:
«Til slutt vil jeg minne om at alle trenger litt ekstra vennlighet i denne tiden. Sammen står vi i dette. Og sammen skal vi klare å komme gjennom det som ligger foran oss».

Ta vare på hverandre.
Vennskap og omtanke
❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Mange varme klemmer fra
Kirsten Lauvrak
LCN President 2018-2020