Charity

Ladies Circle Norges Nasjonale Charity Prosjekt 2018-2019: Team Rynkeby

Team Rynkeby film

Team Rynkeby – God Morgon er et nordisk veldedighets-sykkellag som hvert år sykler til Paris for å samle inn penger til barn med alvorlige sykdom.

Team Rynkeby ble stiftet i 2002, da 11 mosjonssyklister med tilknytning til den danske juiceprodusenten Rynkeby Foods A/S bestemte seg for å sykle til Paris for å se avslutningen av Tour de France. I dag består Team Rynkeby – God Morgon av 1900 mosjonssyklister og 450 hjelpere fordelt på 48 lokale lag fra henholdsvis Danmark, Sverige, Finland, Norge, Færøyene og Island. Team Rynkeby Norge består i 2018 av seks lag; Rogaland, Bergen, Østfold, Oslo, Hedmark/Oppland og Nord-Norge. Fra høsten av får vi 3 nye lag; Bodø, Haugalandet og Agder.

I løpet av ett år skal deltakerne ikke bare bli i stand til å sykle de mer enn 1.200 km til Paris – de forplikter seg også til å gjøre en innsats for å samle inn penger til barn med alvorlig sykdom.

Rynkeby Foods A/S og God Morgon dekker alle prosjektets sentrale kostnader, hvilket betyr, at alle pengene som Team Rynkeby – God Morgon samler inn i hvert land doneres uavkortet til de lokale organisasjonene som hjelper barn med kritiske sykdommer. I Norge går de innsamlede midlene til Barnekreftforeningen.

Barnekreftforeningen er vår oppdragsgiver, og alle midlene som samles inn blir øremerket forskning på barnekreft.

Gull/gult er fargen for barnekreft, og i shop selger vi denne flotte gullpinsen fra Barnekreftforeningen til 100,- pr. stk. Alle pengene fra dette salget går direkte til saken!

HUSK! Ved innbetalinger så bruk vipps eller kontonummer som står på bildet øverst. Det er kun innbetalinger til disse to som blir registrert i vår oversikt. Sender dere penger direkte til Barnekreftforeningen eller til Team Rynkeby, så kommer de ikke med på oversikten. Husk å merke alle innbetalinger med navn og klubbnummer!