Hva er Ladies Circle?

Som medlem av Ladies Circle får man muligheten til å utvide nettverket sitt, bli kjent med nye og spennende damer verden over, utvikle seg selv og mye, mye mer. Vi streber etter å samle kvinner fra forskjellige yrkesgrupper, miljøer og kulturer. På denne måten blir ikke dette som en vanlig venninneklubb/syklubb/strikkeklubb, men en mulighet for damer å bli kjent med andre man normalt aldri ville møtt. I Norge har vi en uskreven regel at det skal være maks to personer fra samme yrke i én lokalklubb.

Ladies Circle driver også med veldedighet. I Norge velger vi ett nytt prosjekt hvert år som de klubbene og medlemmene som ønsker det er med å bidrar til. Dette gjør vi i form av dugnader, loddsalg, salg av pins og diverse arrangementer. Klubbårene 2015-2017 samlet vi inn 1 325 000 kr til Sykehusklovnene. Et resultat vi er fantastisk stolt over. Fjorårets prosjekt var Team Rynkeby. Årets prosjekt for Ladies Circle Norge er Sofia programmet. Sofiaprogrammet er en non-profit organisasjon som gir gratis medisinsk hjelp, prevensjon, skoleutstyr og bygger hus til fattige barn og voksne på den Dominikanske Republikk.Jentene i LC09 Kristiansand gleder oss over dette charity prosjektet. Med en sterk kvinnelig ildsjel som pådriver, og med tanke på at pengene vi samler inn skal hjelpe kvinner ut av ungdomsgraviditeter, tilbake på skolen og videre i jobb var det en god match for Ladies Circle.

Ladies Circle har også et tett samarbeid med Round Table (RT), «motparten» vår for menn mellom 20 og 40 år. Annen hvert år har vi felles landsmøte med RT, Tangent (x-ladies) og 41 (x-tablere). Lokalklubber i Ladies Circle og Round Table landet rundt har som regel møter og arrangementer sammen opptil flere ganger i året. Round Table bidrar også med gaver til våre charity prosjekter. Du kan lese mer om Round Table her.

Å være medlem i Ladies Circle har mange fordeler; først og fremst knytter man vennskap for livet. Verdens beste reisebyrå er det noen som omtaler oss som, og ikke uten grunn. Det er individuelt hvor mye tid medlemmene legger i Ladies Circle, men ved å gi det lille ekstra sitter man fort igjen med venninner, kanskje til og med bestevenninner, i nærmiljøet, så vel som på andre siden av kloden.

Her i Norge har man arrangementer som fotball “NM” i Kongsvinger, isbading i Tromsø, fisking i Brattvåg, camp i Kollen under 5-mila og mye mer. Hvert år arrangeres også den internasjonale årskonferansen (LCI) i ett av medlemslandene. Eksempler på land som har arrangert de siste årene er Island, Litauen, Zambia og Sverige. I august 2018 var Haugesund de heldige arrangørene, med over 500 damer tilreisende fra hele verden.

Synes du det hørtes gøy ut?

Ta kontakt med oss da vel!

Fyll ut skjemaet her så tar vi kontakt med deg!