Hva er Ladies Circle?

Et internasjonalt, uavhengig, upolitisk nettverk for unge kvinner – også for deg!

Ladies Circle er en klubb for unge kvinner som kommer sammen for å utvikle vennskap og få innsikt i de forhold vi lever under, både lokalt og globalt. I Norge har vi 56 aktive klubber, fra Hammerfest i nord til Mandal i sør. Klubbene er oppdelt i 8 distrikter, og vi er ca 850 medlemmer. Et av våre formål er utvikling. Vi legger vekt på mellomfolkelig forståelse, og i pakt med foreningens motto å øke kjennskap til andres livsforhold, utvikle medlemmene i selvstendig tenkning og opptreden, i viten og toleranse, og gi det enkelte medlem anledning til selvrealisering og utvikling.

LCNs emblem forestiller rokkens hjul — et kvinnelig symbol fra gammel tid. Sprossene deler hjulene opp i seks hjerter som symboliserer;
Vennskap, Toleranse, Tillit, Ærlighet, Positivitet og Nestekjærlighet, begreper som er grunnleggende for samværet i klubbene

Ladies Circle driver også med veldedighet. I Norge velger vi ett nytt prosjekt hvert år som de klubbene og medlemmene som ønsker det er med å bidrar til. Dette gjør vi i form av dugnader, loddsalg, salg av pins og diverse arrangementer. Vi har blandt annet samlet inn penger til Stine Sofie Stiftelsen, Sykehusklovnene, Team Rynkeby, Min dag idag og Sofia programmet.

Du kan også få reise mye både nasjonalt og internasjonalt. I Norge har vi arrangementer om golf “NM” i Kongsvinger, Ivar Aasen Games i Ørsta, fisking på Krabbiaden i Brattvåg, camp i Kollen under 5-mila og mye mer. Hvert år arrangeres også den internasjonale årskonferansen (LCI) i ett av medlemslandene. Eksempler på land som har arrangert de siste årene er Island, Litauen, Zambia, Sveits og Sverige. I august 2018 var Haugesund de heldige arrangørene, med over 500 damer tilreisende fra hele verden.

Ladies Circle har også ett side by side-samarbeid med Round Table Norge (RTN), «motparten» vår for menn mellom 18 og 40 år. Du kan lese mer om Round Table her. Vi har også et godt samarbeid med Tangent Norge, dette er klubben vi kan gå over i etter vi har fylt 45 år. Det er kjekt å ha muligheten til å bygge relasjoner både innad og på tvers, dele gode opplevelser, utvikle vennskap og lære av hverandre som organisasjoner.

Hva kan vi tilby deg som leser dette ? Her er noe av det:

  • Mulighet for å besøke steder og høre foredrag som du ellers ikke ville ha opplevd
  • Debatt og orientering om tidsaktuelle og personlige emner
  • Mulighet for å øve deg på utadvendt opptreden i trygge forum
  • Et frikvarter i en travel hverdag
  • Gode samtaler og nye vennskap
  •  Opplevelser og nettverksbygging med andre damer – nasjonalt og internasjonal

Synes du det hørtes gøy ut?

Ta kontakt med oss da vel!

Fyll ut skjemaet her så tar vi kontakt med deg!