Hva er Ladies Circle?

Som medlem av Ladies Circle får man muligheten til å utvide nettverket sitt, bli kjent med nye og spennende damer verden over, utvikle seg selv og mye, mye mer. Vi streber etter å samle kvinner fra forskjellige yrkesgrupper, miljøer og kulturer. På denne måten blir ikke dette som en vanlig venninneklubb/syklubb/strikkeklubb, men en mulighet for damer å bli kjent med andre man normalt aldri ville møtt. I Norge har vi en uskreven regel at det skal være maks to personer fra samme yrke i én lokalklubb.

Ladies Circle driver også med veldedighet. I Norge velger vi ett nytt prosjekt hvert år som de klubbene og medlemmene som ønsker det er med å bidrar til. Dette gjør vi i form av dugnader, loddsalg, salg av pins og diverse arrangementer. Vi har blandt annet samlet inn penger til Sykehusklovnene, Team Rynkeby, Min dag idag og Sofia programmet.

Ladies Circle har også ett side by side-samarbeid med Round Table Norge (RTN), «motparten» vår for menn mellom 18 og 40 år. Annen hvert år har vi felles landsmøte med RTN, Tangent (x-ladies) og 41 Norge(x-tablere). Lokalklubber i Ladies Circle og Round Table landet rundt har som regel møter og arrangementer sammen opptil flere ganger i året. Round Table bidrar også med gaver til våre veldedighets prosjekter. Du kan lese mer om Round Table her.

Å være medlem i Ladies Circle har mange fordeler; først og fremst knytter man vennskap for livet. Verdens beste reisebyrå er det noen som omtaler oss som, og ikke uten grunn. Det er individuelt hvor mye tid medlemmene legger i Ladies Circle, men ved å gi det lille ekstra sitter man fort igjen med venninner, kanskje til og med bestevenninner, i nærmiljøet, så vel som på andre siden av kloden.

Her i Norge har man arrangementer som golf “NM” i Kongsvinger, isbading i Tromsø, Ivar Aasen Games i Ørsta, fisking på Krabbiaden i Brattvåg, camp i Kollen under 5-mila og mye mer. Hvert år arrangeres også den internasjonale årskonferansen (LCI) i ett av medlemslandene. Eksempler på land som har arrangert de siste årene er Island, Litauen, Zambia og Sverige. I august 2018 var Haugesund de heldige arrangørene, med over 500 damer tilreisende fra hele verden.

Synes du det hørtes gøy ut?

Ta kontakt med oss da vel!

Fyll ut skjemaet her så tar vi kontakt med deg!