top of page

Agora

Agora Club Norway er et åpent og inkluderende nettverk.

Vårt motto er omtanke og toleranse.

Hver klubb velger om den er kun for x-ladies over 45, eller om man ønsker å invitere inn mer inspirasjon og energi i klubben ved å inkludere bra damer uten fortid fra LC. Det viktigste er at hun ønsker å ha det hyggelig og bli inspirert.

Som Agorienne blir du invitert på jevnlige møter: Det kan være omvisning i et spennende bygg, en firmapresentasjon, et fint foredrag, veldedighet eller å oppleve en forestilling sammen og snakke om den etterpå.

Agora Club International består av søsterorganisasjoner i 24 land. Hvert år arrangeres en 3-dagers generalforsamling hvor vertslandet gjør sitt ytterste for å vise frem sin kultur og severdigheter på en inspirerende måte. I tillegg blir det servert gode smaker, digg musikk og god stemning, ofte på steder som er utilgjengelige når du er «vanlig turist».

Aina Hodnefjell Østerhus og Tone Skretting (begge x-ladies) startet den første Agora-klubben i Norge i 2012. ACN 01Sandnes ble chartret 25. mai 2013.


Agora støtter ​Kasper & Ugla. Et veldedig prosjekt som har til formål å se barn som er pårørende til kreft. Les mer om dette på nettsiden vår.

Send gjerne en mail til president@agoraclubnorway.no så får du et superhyggelig og smilende svar – og hvis du vil være med, lager vi sammen en fin plan for veien videre.

ACN_logo_rund_1.png
bottom of page